• e shtunë, 22 qershor 2024
Në QMK deklarata për mediat pas takimit për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike

Në QMK deklarata për mediat pas takimit për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike

 Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - Deklarata për media pas takimit koordinues për rrezikun e murit...

Despotovski: Së bashku me një ekip të përkushtuar po punojmë për një koncept të ri për kthimin e integritetit të LSDM-së dhe vendin që e meriton

Despotovski: Së bashku me një ekip të përkushtuar po punojmë për një koncept të ri për kthimin e integritetit të LSDM-së dhe vendin që e meriton

Shkup, 24 maj 2024 (MIA) - Nuk është koha për të përmbushur ambiciet personale të dikujt, por të zba...

Taravari: Ende nuk kam vendosur  nëse do të jem ministër i Shëndetësisë

Taravari: Ende nuk kam vendosur nëse do të jem ministër i Shëndetësisë

 Gostivar, 23 maj 2024 (MIA) - Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari nuk ka vendosur...

Bytyqi: Vendi ynë është në një udhëkryq, vendimi më 8 maj do të formësojë fatin e vendit në vitet në vijim

Bytyqi: Vendi ynë është në një udhëkryq, vendimi më 8 maj do të formësojë fatin e vendit në vitet në vijim

Shkup, 6 maj 2024  "Duke parë rëndësinë e zgjedhjeve të dyfishta që do të mbahen ditën...

Bytyqi: Bashkëjetesa dhe solidariteti janë bazat e përparimit të shoqërisë sonë

Bytyqi: Bashkëjetesa dhe solidariteti janë bazat e përparimit të shoqërisë sonë

Shkup, 3 maj 2024  “LSDM-ja ka qenë gjithmonë lider i vizionarizmit, i shtetësisë dhe i...

Më shumë se gjysma e të punësuarve të Gjykatës Kushtetuese janë paraqitur për të dhuruar gjak në aksionin me rastin e jubileut gjashtëdekadësh

Më shumë se gjysma e të punësuarve të Gjykatës Kushtetuese janë paraqitur për të dhuruar gjak në aksionin me rastin e jubileut gjashtëdekadësh

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Më shumë se gjysma e punonjësve të Gjykatës Kushtetuese janë paraqitur...

Spasovski: Të mos harrohet 27 prilli - data më e zezë në historinë e demokracisë sonë

Spasovski: Të mos harrohet 27 prilli - data më e zezë në historinë e demokracisë sonë

 Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Bartësi në Njësinë e dytë zgjedhore i LSDM-së Oliver Spasovski so...

Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Tetovë, 23 prill 2024 (MIA) - Kandidati presidencial i Fronitit Evropia...

Deklaratë e kandidatit presidencial Arben Taravari

Deklaratë e kandidatit presidencial Arben Taravari

Gostivar, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president nga koalicioni VLEN, Arben Taravari, i shoqë...

LOE: Kur shpallni ditë jopune të mërkurën, e keni zgjedhur negativisht tërë javën

LOE: Kur shpallni ditë jopune të mërkurën, e keni zgjedhur negativisht tërë javën

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Biznesi nuk është konsultuar për vendimin qeveritar - kompanitë mp...

Osmani: Krahas konsensusit shtetëror për BE-në, nevojitet edhe konsensus ekonomik shtetëror

Osmani: Krahas konsensusit shtetëror për BE-në, nevojitet edhe konsensus ekonomik shtetëror

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - Kandidati për President nga Fronti Europian, Bujar Osmani, me plan konk...

Kovaçevski paralajmëron qasje më të kujdesshme gjatë selektimit të kuadrove nëse fiton edhe një mandat

Kovaçevski paralajmëron qasje më të kujdesshme gjatë selektimit të kuadrove nëse fiton edhe një mandat

Shkup, 9 prill 2024 (MIA) - Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, nëse e fiton mandatin e ri për kry...

Osmani: Pjesë e fabrikës së së lajmeve të rreme në në VMRO-DPMNE është se ekziston një dokument nga KE-ja i nënshkruar nga 25 anëtarë për validitet të dokumenteve të vjetra

Osmani: Pjesë e fabrikës së së lajmeve të rreme në në VMRO-DPMNE është se ekziston një dokument nga KE-ja i nënshkruar nga 25 anëtarë për validitet të...

Shkup, 9 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme dhe kandidat për president të Frontit Evrop...

Taravari: Gjashtë muaj janë periudhë e mirë, në të cilin duhet të kalojnë ndryshimet kushtetuese

Taravari: Gjashtë muaj janë periudhë e mirë, në të cilin duhet të kalojnë ndryshimet kushtetuese

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Ekziston një marrëveshje mes nesh, "Vlen" dhe BDI, jo të nënshkruar, por...

Kovaçevski: Pres zgjedhje demokratike dhe fitore të Pendarovskit dhe koalicionit

Kovaçevski: Pres zgjedhje demokratike dhe fitore të Pendarovskit dhe koalicionit "Për një të ardhme evropiane"

Shkup, 1 prill 2024 (MIA) - Pres që zgjedhjet të jenë demokratike sikurse ato të mëparshme lokale dh...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR