• e hënë, 15 korrik 2024
Davkova tha se e respekton Marrëveshjen e Prespës, përmes bisedimeve të drejtpërdrejta do ta mbrojë qëndrimin e saj personal për përdorimin e emrit Maqedoni

Davkova tha se e respekton Marrëveshjen e Prespës, përmes bisedimeve të drejtpërdrejta do ta mbrojë qëndrimin e saj personal për përdorimin e emrit Ma...

 Ohër, 31 maj 2024 (MIA)  - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot nga Ohri theksoi s...

Siljanovska Davkova: Marrëveshja e Prespës është fakt juridik dhe realitet, do ta respektoj

Siljanovska Davkova: Marrëveshja e Prespës është fakt juridik dhe realitet, do ta respektoj

 Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova deklaroi se Marrëveshja e P...

Pendarovski: Nëse anulohet Marrëveshja e Prespës, ne dalim nga NATO

Pendarovski: Nëse anulohet Marrëveshja e Prespës, ne dalim nga NATO

Gjevgjeli, 11 prill 2024 (MIA) - Nëse anulohet Marrëveshja e Prespës, ne dalim nga NATO. E thënë thj...

Promovimi i librit

Promovimi i librit "Tranzicioni i gjatë i Maqedonisë: nga pavarësia deri tek Marrëveshja e Prespës dhe më pas"

Shkup, 1 shkurt 2024 (MIA) - Libri "Tranzicioni i gjatë i Maqedonisë: n...

Pesë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Prespës

Pesë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Prespës

Athinë, 17 qershor 2023 (MIA) - Më 17 qershor 2018, në fshatin e vogël...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR