• e enjte, 25 korrik 2024
MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Tosh...

Toshkovski: Janë arrestuar gjithsej tre persona për vrasjen e mjekut në lagjen Zhelezarë të Shkupit

Toshkovski: Janë arrestuar gjithsej tre persona për vrasjen e mjekut në lagjen Zhelezarë të Shkupit

Bosilovë, 28 mars 2024 (MIA) - Në lidhje me vrasjen e mjekut në lagjen Zhelezara në Shkup janë arres...

Takim i ministrit Toshkovski me zëvendësambasadoren e Suedisë Bibi Gramson

Takim i ministrit Toshkovski me zëvendësambasadoren e Suedisë Bibi Gramson

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, ka pasur takim p...

Toshkovski për MIA-n: Presim të arrijmë deri tre mijë pasaporta në ditë

Toshkovski për MIA-n: Presim të arrijmë deri tre mijë pasaporta në ditë

Shkup, 27 shkurt 2024 (MIA) - Shohim të vijmë der tek një numë.r m...

Toshkovski për MIA-n:  Është për të ardhur keq që qytetarët të jenë dëshmitarë të një sjellje të këtillë, kam pritur që Xhaferi të kërkojë falje

Toshkovski për MIA-n: Është për të ardhur keq që qytetarët të jenë dëshmitarë të një sjellje të këtillë, kam pritur që Xhaferi të kërkojë falje

Shkup, 26 shkurt 2024 (MIA) - Secili mund të gabojë dhe kryeministri mu...

Toshkovski pret që për një muaj e gjysmë të përgatiten pasaportat për qytetarët që tanimë janë fotografuar

Toshkovski pret që për një muaj e gjysmë të përgatiten pasaportat për qytetarët që tanimë janë fotografuar

Shkup, 22 shkurt 2024 (MIA) - VMRO-DPMNE-ja do të fitojë në zgjedhje dhe jam i sigurt që do të...

MPB: Ambasadori francez u takua me Toshkovskin, Bushin dhe Bojmacalievin

MPB: Ambasadori francez u takua me Toshkovskin, Bushin dhe Bojmacalievin

 Shkup, 19 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme në Qeverinë teknike, Pançe Toshko...

Toshkovski për vizitë në Qendrën e trajnimit në Idrizovë dhe pikën e re të paralajmëruar për dokumente personale

Toshkovski për vizitë në Qendrën e trajnimit në Idrizovë dhe pikën e re të paralajmëruar për dokumente personale

Shkup, 16 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme në qeverin...

Toshkovski: Me emrin e vjetër vlejnë 272.000 patenta të shoferit

Toshkovski: Me emrin e vjetër vlejnë 272.000 patenta të shoferit

Shkup, 12 shkurt 2024 (MIA) - Me emër të ri janë lëshuar diku rreth 525...

GD të VMRO-DPMNE-së dhe ministri Toshkovski kanë parashtruar ndryshime ligjore për pasaportat dhe patentat e shoferëve

GD të VMRO-DPMNE-së dhe ministri Toshkovski kanë parashtruar ndryshime ligjore për pasaportat dhe patentat e shoferëve

Shkup, 12 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme në Qeverinë teknike, Pançe Toshkovski n...

Toshkoski ka mbajtur takim pune me udhëheqësinë e SPB Shkup

Toshkoski ka mbajtur takim pune me udhëheqësinë e SPB Shkup

Shkup, 1 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme në qeverinë teknike Pançe Toshkovski sot...

Pançe Toshkovski mori detyrën e ministrit në MPB

Pançe Toshkovski mori detyrën e ministrit në MPB

Shkup, 29 janar 2024 (MIA)- Në hapësirat e Ministrisë së Punëve të Bren...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR