• e enjte, 30 maj 2024
Gjatë kontrollit të objekteve hotelerie në Shkup gjendet drogë, arrestohen nëntë persona

Gjatë kontrollit të objekteve hotelerie në Shkup gjendet drogë, arrestohen nëntë persona

Shkup, 25 maj 2024 (MIA) - Nëpunësit policorë nga Departamenti për Tregti të Palejuar në MPB Shkup d...

MPB: Nga ora 8 deri në orën 19 sot mund të merren dokumentet personale

MPB: Nga ora 8 deri në orën 19 sot mund të merren dokumentet personale

 Shkup, 8 maj 2024 (MIA)  - Nga ora 8 deri në orën 19 sot do të punojë Departamenti për Çë...

Kallëzim penal për keqpërdorim gjatë procedurës për ftesë publike dhe punë të pakujdesshme në shërbim

Kallëzim penal për keqpërdorim gjatë procedurës për ftesë publike dhe punë të pakujdesshme në shërbim

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Departamenti i Policisë Kriminalistike, me urdhër të Prokurorisë Themelore...

Sanksionohen 157 shoferë nën ndikimin e alkoolit

Sanksionohen 157 shoferë nën ndikimin e alkoolit

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - MPB-ja informon se dje, në kontrollin aksionar, janë sanksionuar 157 perso...

Arrestohen dy persona në rajonin e Tetovës, kanë marrë para nga kazinoja

Arrestohen dy persona në rajonin e Tetovës, kanë marrë para nga kazinoja

 Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Policia i ka privuar nga liria perso...

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Tosh...

MPB: Tre raste të fotografimit dhe dy raste të grisjes së fletëvotimit

MPB: Tre raste të fotografimit dhe dy raste të grisjes së fletëvotimit

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në ora 14:00 është raportuar...

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

Shkup, 24 prill 2024  Gjatë votimit të sotëm, përveç ngjarjeve për të cilat u informua...

Toshkovski: Gjendja e sigurisë është stabile, nuk ka kurrfarë shkeljesh në procesin zgjedhor

Toshkovski: Gjendja e sigurisë është stabile, nuk ka kurrfarë shkeljesh në procesin zgjedhor

 Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Gjendja e sigurisë është stabile. Nuk ka kurrfarë shkeljesh në pr...

Dokumente personale mund të tërhiqen edhe të mërkurën

Dokumente personale mund të tërhiqen edhe të mërkurën

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Dokumente personale mund të tërhiqen edhe të mërkurën, më 24 prill, inf...

Arrestohet i arratisuri nga burgu i Gostivarit

Arrestohet i arratisuri nga burgu i Gostivarit

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Në Gostivar dhe në ora 16:40 minuta në rr. “Branko Gjinovski”, nëpunës...

Grabitet një këmbimore në Çair, hajdutët kanë marrë kasafortën me para

Grabitet një këmbimore në Çair, hajdutët kanë marrë kasafortën me para

 Shkup, 18 prill 2024 (MIA)  - Disa persona me pëdorim të forcës është dhe me një gjësen d...

OVKKIPS me aktivitete parandaluese për parandalimin e korrupsionit dhe për mbrojtjen e të drejtave të njeriut

OVKKIPS me aktivitete parandaluese për parandalimin e korrupsionit dhe për mbrojtjen e të drejtave të njeriut

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Në vendkalimet kufitare Bllacë, e poshtme, Tabanovcë dhe Aeroporti Ndërk...

Bojmacaliev: Me pesë mjete lundruese garantojmë sigurinë e kufirit dhe të Liqenit të Ohrit

Bojmacaliev: Me pesë mjete lundruese garantojmë sigurinë e kufirit dhe të Liqenit të Ohrit

Ohër, 8 prill 2024 (MIA) - Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme Mitko Bojmacaliev sot së...

Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

 Shkup, 5 prill 2024 (MIA)  - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR