• среда, 19 јуни 2024
„Преку разгледница до инклузија“, фото конкурс на „Порака нова“

„Преку разгледница до инклузија“, фото конкурс на „Порака нова“

Струга, 18 април 2024 (МИА) – „Преку разгледница до инклузија“ е тема на фото конкурсот што го распи...

Image

Остани поврзан