• среда, 17 јули 2024
Во Дебар реализирана првата фаза од планираната дезинсекција и дератизација

Во Дебар реализирана првата фаза од планираната дезинсекција и дератизација

Дебар, 23 мај 2024 (МИА) - Општина Дебар информираше дека успешно е завршена првата фаза од дезинсек...

Image

Остани поврзан