• вторник, 28 мај 2024
Досега непознато морско суштество откриено во британските води

Досега непознато морско суштество откриено во британските води

Лондон, 1 март 2024 (МИА) - Во морето кај југозападна Англија е пронајден нов вид морски полжав. Нов...

Image

Остани поврзан