• среда, 17 јули 2024
Повредената жена од сообраќајката кај Башино Село препратена на Скопските клиники

Повредената жена од сообраќајката кај Башино Село препратена на Скопските клиники

Велес, 23 мај 2024 (МИА) - Повредената жена од сообраќајната несреќа што се случи денеска во 16:00 ч...

Image

Остани поврзан