• четврток, 30 мај 2024
Министерство за здравство: Петличковски и понатаму ја извршува функцијата претседател на Комисијата за заразни болести

Министерство за здравство: Петличковски и понатаму ја извршува функцијата претседател на Комисијата за заразни болести

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Д-р Александар Петличковски не е сменет од функцијата претседател н...

Image

Остани поврзан