• среда, 19 јуни 2024
Од 86.405 граѓани до 15 часот во Општина Тетово гласале 27.102 луѓе или 32,82 отсто

Од 86.405 граѓани до 15 часот во Општина Тетово гласале 27.102 луѓе или 32,82 отсто

Тетово, 24 април 2024 (МИА) - До 15 часот во Општина Тетово гласале 27.102 луѓе или 32,82 отсто од в...

Image

Остани поврзан