• четврток, 30 мај 2024
МЗШВ: Реализирана исплатата на директните плаќања за амортизирани несилки и приплодни грла маторици 

МЗШВ: Реализирана исплатата на директните плаќања за амортизирани несилки и приплодни грла маторици 

Скопје, 26 февруари 2024 (МИА) - Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот раз...

Image

Остани поврзан