• среда, 21 февруари 2024
Азески: Мора да се бараат нови земји каде би ги пласирале нашите производи според квалитетот и цената

Азески: Мора да се бараат нови земји каде би ги пласирале нашите производи според квалитетот и цената

Скопје, 12 февруари 2023 (МИА) - Можностите за извоз во Европската Унија се максимално пополнети зат...

Image

Остани поврзан