• недела, 14 јули 2024
Намирници што треба да се избегнуваат во борбата со висок притисок

Намирници што треба да се избегнуваат во борбата со висок притисок

Загреб, 22 февруари 2024 (МИА) - Во борбата со висок крвен притисок, т.е. хипертензија, еден од најв...

Анѓушева: На десет лица, шест имаат висок крвен притисок

Анѓушева: На десет лица, шест имаат висок крвен притисок

Штип, 11 ноември 2023 (МИА) - Надворешни фактори кои влијаат за хипертензија или висок крвен притисо...

Дремката ја зголемува можноста за мозочен удар

Дремката ја зголемува можноста за мозочен удар

Чикаго, 26

Image

Остани поврзан