• недела, 14 јули 2024
Со бубрежна слабост 10 проценти од жителите, се уште горлив проблем кадаверичната трансплантација

Со бубрежна слабост 10 проценти од жителите, се уште горлив проблем кадаверичната трансплантација

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) – Околу 10 проценти од жителите во државава имаат некаква бубрежна слабост, но многу помал...

Image

Остани поврзан