• недела, 14 јули 2024
Муцунски: Со ВРЕДИ сме блиску до конечен договор, до крајот на јуни ќе има нова влада

Муцунски: Со ВРЕДИ сме блиску до конечен договор, до крајот на јуни ќе има нова влада

Скопје, 23 мај 2024 (МИА) - Блиску сме до договор со ВРЕДИ, не можам да кажувам детали, но изве...

Алиев: Поблиску сме од кога било до склучување мир со Ерменија

Алиев: Поблиску сме од кога било до склучување мир со Ерменија

Баку, 14 март 2024 (МИА) - Поблиску сме од кога било до склучување мир со Ерменија, изјави азербејџа...

Image

Остани поврзан