• среда, 17 јули 2024
Шокаровски: Не е точно дека е зголемена смртноста откако сум назначен за директор, моето разрешување е незаконско

Шокаровски: Не е точно дека е зголемена смртноста откако сум назначен за директор, моето разрешување е незаконско

Скопје, 29 мај 2024 (МИА) - Моето разрешување е незаконско, бидејќи во техничка Влада, не може ниту...

Разрешен директорот на Кардиохирургија

Разрешен директорот на Кардиохирургија

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) - Министерот за здравство Илир Демири денеска соопшти дека е разрешен меди...

Image

Остани поврзан