• вторник, 25 јуни 2024
Во Германија, крадци однеле 2.000 телевизори и 16.000 четки за заби, штетата е 1,4 милиони евра

Во Германија, крадци однеле 2.000 телевизори и 16.000 четки за заби, штетата е 1,4 милиони евра

Дуизбург, 22 ноември 2023 (МИА) - Крадци упаднале во логистичко складиште во Дуизбург, западна Герма...

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) - Некои...

Како телевизорот да се вклопи во дневната соба?

Како телевизорот да се вклопи во дневната соба?

Скопје, 2 март 2022 (МИА) - Дневната соба денес речиси и не може да се замисли без телевизор, но негово...

Image

Остани поврзан