• вторник, 18 јуни 2024
Странски агенции: Одлуката на Уставниот суд му го блокира патот на Милановиќ да формира влада

Странски агенции: Одлуката на Уставниот суд му го блокира патот на Милановиќ да формира влада

Загреб, 19 април 2024 (МИА) – Согласно одлуката на Уставниот суд хрватскиот претседател Зоран Милано...

Расте бројот на странски медиуми кои ја прекинуваат работата во Русија

Расте бројот на странски медиуми кои ја прекинуваат работата во Русија

Москва, 7 март 2022 (МИА) - Меѓународни радиодифузери и медиуми ја прекинаа работата во Русија, по одлу...

Странските медиуми со осврт за инвестицијата од 500 милиони евра во ветерници

Странските медиуми со осврт за инвестицијата од 500 милиони евра во ветерници

Скопје, 13 октомври 2021 (МИА) - Најновата германска инвестиција од 500 милиони евра во ветерници на „W...

Image

Остани поврзан