• вторник, 18 јуни 2024
Спасовски: Во тек се акции за сузбивање големи криминални групи

Спасовски: Во тек се акции за сузбивање големи криминални групи

Скопје, 26 март 2023 (МИА) - Токму борбата против трговијата со наркотични средства и трговијата со...

Спасовски: Ако Сараево ја има Башчаршија, Скопје може да се пофали со Старата скопска чаршија

Спасовски: Ако Сараево ја има Башчаршија, Скопје може да се пофали со Старата скопска чаршија

Скопје, 13 март 2023 (МИА) – Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и неговиот босански кол...

Image

Остани поврзан