• вторник, 18 јуни 2024
Започнаа подготовките за светската премиера на оркестарската верзија на проектот „Македонисимо“

Започнаа подготовките за светската премиера на оркестарската верзија на проектот „Македонисимо“

Скопје, 28 февруари 2023 (МИА) - Во Стаклената сала на виенскиот „Музикферајн" започнаа...

Image

Остани поврзан