• недела, 14 јули 2024
Самит Македонија 2025:  Повик за мобилизирање на сите ресурси за економски развој

Самит Македонија 2025: Повик за мобилизирање на сите ресурси за економски развој

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Потребна е интензивна и темелна акција во н...

Image

Остани поврзан