• вторник, 18 јуни 2024
Презентација на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на труд“

Презентација на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на труд“

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Во Скопје денеска ќе биде презентиран ИПА проектот „Активација на ранлив...

Ковачевски: Поддршката на земјоделството и менаџирањето со енергетската криза остануваат врвни приоритети на Владата

Ковачевски: Поддршката на земјоделството и менаџирањето со енергетската криза остануваат врвни приоритети на Владата

Скопје, 28 август 2022 (МИА) - Со капитални инвестиции во изградба и реконструкција на брани и системи...

Image

Остани поврзан