• недела, 26 мај 2024
Лидерите од Западен Балкан усвоија заедничка изјава за соработка за Планот за раст

Лидерите од Западен Балкан усвоија заедничка изјава за соработка за Планот за раст

Тирана, 29 февруари 2024 (МИА) - Лидерите од Западен Балкан усвоија заедничка изјава на Конференција...

Image

Остани поврзан