• среда, 17 јули 2024
Летонија ќе придонесе со 10 милиони евра за чешката иницијатива за артилериски гранати за Украина

Летонија ќе придонесе со 10 милиони евра за чешката иницијатива за артилериски гранати за Украина

Рига, 15 мај 2024 (МИА) - Летонија ќе придонесе со 10 милиони евра за чешката иницијатива за снабдув...

Сијарто: Унгарија нема да се приклучи на чешката иницијатива за купување муниција за Унгарија

Сијарто: Унгарија нема да се приклучи на чешката иницијатива за купување муниција за Унгарија

Будимпешта, 21 март 2024 МИА) - Унгарија нема да се приклучи на иницијативата предводена од Чешка за...

Image

Остани поврзан