• понеделник, 17 јуни 2024
Меленото месо може да се чува замрзнато два до три месеци

Меленото месо може да се чува замрзнато два до три месеци

Лос Анџелес, 11 јануари 2024 (МИА) - Купеното свежо мелено месо може да стои во обичен ладилник еден...

Тоалетната хартија ја отстранува непријатната миризба во фрижидерот

Тоалетната хартија ја отстранува непријатната миризба во фрижидерот

Лос Анџелес, 21 јули 2023 (МИА) - Тоалетната хартија, според познавачите, помага да се отстранат сил...

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) - Некои...

Image

Остани поврзан