• вторник, 18 јуни 2024
Просечната нето плата во февруари 39 276 денари

Просечната нето плата во февруари 39 276 денари

Скопје, 23 април 204 (МИА) -  Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во февруари г...

Image

Остани поврзан