• вторник, 18 јуни 2024
Потпишан меморандум за соработка меѓу шесте синдикални организации на универзитетите

Потпишан меморандум за соработка меѓу шесте синдикални организации на универзитетите

Штип, 16 април 2024 (МИА) - На Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев"(УГД)-Штип денеска б...

Image

Остани поврзан