• вторник, 16 јули 2024
Управен суд ја одби тужбата на „Европски фронт“ за избирачкото место 1470 во Долнени 

Управен суд ја одби тужбата на „Европски фронт“ за избирачкото место 1470 во Долнени 

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Управниот суд денеска ја одби како неоснована тужбата од Коалицијата „Ев...

Image

Остани поврзан