• вторник, 16 јули 2024
Правда: Словаците ги ценат придобивките од ЕУ, но не се грижат за европските избори и за Брисел

Правда: Словаците ги ценат придобивките од ЕУ, но не се грижат за европските избори и за Брисел

Братислава, 13 мај 2024 (МИА) - Словаците ги ценат предностите на Европската унија, но изборите за Е...

Image

Остани поврзан