• среда, 17 јули 2024
ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица на опасно стрмно место меѓу село Кожле и Велес

ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица на опасно стрмно место меѓу село Кожле и Велес

Скопје, 25 мај 2024 (МИА) - На Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи...

Спасени изгубени велосипедисти во пределот после село Кожле

Спасени изгубени велосипедисти во пределот после село Кожле

Скопје, 21 јуни 2022 (МИА) - Во спасувачка акција на Центарот за...

Image

Остани поврзан