• недела, 14 јули 2024
Дипломи за 103 студенти кои ја завршија Програмата за изучување на холокаустот на УКИМ

Дипломи за 103 студенти кои ја завршија Програмата за изучување на холокаустот на УКИМ

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) - На Правниот факултет „Јустинијан Први“ свечено беа доделени дипломите за...

Image

Остани поврзан