• среда, 17 јули 2024
Матуш Шутај Ешток: Нападот врз Фицо е политички мотивиран

Матуш Шутај Ешток: Нападот врз Фицо е политички мотивиран

Братислава, 15 мај 2024 (МИА) - Обидот за атентат врз словачкиот премиер Роберт Фицо има „политички...

Image

Остани поврзан