• среда, 22 мај 2024
ЛДП: Патните исправи да важат до истекот на нивниот рок со печат на Северна Македонија

ЛДП: Патните исправи да важат до истекот на нивниот рок со печат на Северна Македонија

 Скопје, 27 февруари 2024 Во настојувањето да се олесни движењето на граѓаните на Репуб...

Намалена видливост поради магла на повеќе патни правци

Намалена видливост поради магла на повеќе патни правци

Скопје, 13 јануари 2020 (МИА) - Намалена видливост поради појава на магла од 50 до 100 метри има на пат...

Image

Остани поврзан