• понеделник, 17 јуни 2024
Училиштата во Њујорк утре ја откажуваат наставата поради целосното затемнување на Сонцето

Училиштата во Њујорк утре ја откажуваат наставата поради целосното затемнување на Сонцето

Њујорк, 7 април 2024 (МИА) - Голем број училишта во северниот дел на Њујорк одлучија да ја откажат и...

Image

Остани поврзан