• среда, 19 јуни 2024
Анкета на „Форса“: Само половина од Германците сметаат дека владината коалиција ќе преживее до крајот на мандатот

Анкета на „Форса“: Само половина од Германците сметаат дека владината коалиција ќе преживее до крајот на мандатот

Берлин, 26 мај 2023 (МИА) - Само половина од Германците веруваат дека владејачката коалиција на канц...

Image

Остани поврзан