• понеделник, 17 јуни 2024
Приближно 6.000 полицајци ќе го обезбедуваат пристигнувањето на олимпискиот факел во Марсеј

Приближно 6.000 полицајци ќе го обезбедуваат пристигнувањето на олимпискиот факел во Марсеј

Париз, 26 април 2024 (МИА) – Околу 6.000 полицајци следниот месец ќе го обезбедуваат пристигнувањето...

Околу 150.000 луѓе ќе го пречекаат олимпискиот факел во Марсеј

Околу 150.000 луѓе ќе го пречекаат олимпискиот факел во Марсеј

  Марсеј, 16 април 2024 (МИА) – Околу 150.000 луѓе на 8 мај во Марсеј се очекува да го...

Пливачката Маноду прва француска спортистка со олимпискиот факел

Пливачката Маноду прва француска спортистка со олимпискиот факел

  Олимпија, 15 април 2024 година (МИА) – Поранешната пливачка Лора Маноду ќе биде прват...

Олимпискиот факел ќе биде сместен близу Лувр

Олимпискиот факел ќе биде сместен близу Лувр

  Париз, 27 март 2024 (МИА) – Олимпискиот факел ќе биде достапен за јавноста за време н...

Image

Остани поврзан