• среда, 19 јуни 2024
Бербок:  Германија не може да прифати Кина да воспоставува поблиски односи со Русија

Бербок: Германија не може да прифати Кина да воспоставува поблиски односи со Русија

Капри, 19 април 2024 (МИА) - Шефот на германската дипломатија Аналена Бербок денеска изјави дека Гер...

Image

Остани поврзан