• среда, 17 јули 2024
Бислими ја оцени како неуспешна средбата во Брисел за српскиот динар во Косово

Бислими ја оцени како неуспешна средбата во Брисел за српскиот динар во Косово

Приштина, 15 мај 2024 (МИА) – Главниот преговарач на Косово во дијалогот со Србија, Бесник Бислими ј...

У17: Македонските фудбалери со реми против Малта ги завршија неуспешните евроквалификации

У17: Македонските фудбалери со реми против Малта ги завршија неуспешните евроквалификации

Та Кали, 31 октомври 2023 (МИА) – Македонската машка фудбалска репрезентација до 17 години одигра по...

Неуспешни итните разговори на ЕУ и Британија во Лондон

Неуспешни итните разговори на ЕУ и Британија во Лондон

Лондон/Брисел, 11 септември 2020 (МИА) -

Image

Остани поврзан