• вторник, 16 јули 2024
Доделени годишните награди за најдобар македонски афоризам

Доделени годишните награди за најдобар македонски афоризам

Кочани, 1 април 2024 (МИА) - Во рамки на 12. собир на македонските афористичари АФКО 2024, што синоќ...

Image

Остани поврзан