• понеделник, 17 јуни 2024
Отворање изложба на скулптури од керамика на Боро Новаковски - Новак

Отворање изложба на скулптури од керамика на Боро Новаковски - Новак

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Во Уметничкиот Центар АРТ ХАБ вечер во 20 часот ќе биде отворена излож...

Image

Остани поврзан