• четврток, 30 мај 2024
Тошковски очекува за месец и половина да бидат изготвени пасоши за досега фотографираните граѓани

Тошковски очекува за месец и половина да бидат изготвени пасоши за досега фотографираните граѓани

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) – ВМРО – ДПМНЕ ќе победи на изборите и сигурен сум дека ќе формира Вл...

Image

Остани поврзан