• среда, 19 јуни 2024
Стуб:  Затворањето на границата помогна да се спречи ескалација на тензиите со Русија

Стуб: Затворањето на границата помогна да се спречи ескалација на тензиите со Русија

Хелсинки, 7 април 2024 (МИА) - Претседателот на Финска, Александар Стуб, смета дека одлуката на Влад...

Затворени 27 грнични премини помеѓу Хрватска и Словенија

Затворени 27 грнични премини помеѓу Хрватска и Словенија

Загреб, 18 март 2020 (МИА) - Помеѓу Хрватска и Словенија од полноќ, поради спречување на ширењето на но...

Image

Остани поврзан