• вторник, 18 јуни 2024
Маричиќ: Нашата свест за одржливост и грижа за околината е вредност на сите вработени во Секретаријатот за европски прашања

Маричиќ: Нашата свест за одржливост и грижа за околината е вредност на сите вработени во Секретаријатот за европски прашања

Скопје, 22 април 2024 Денес, на покана на вицепремиерот Маричиќ, вработените во Секретаријат...

Image

Остани поврзан