• понеделник, 17 јуни 2024
Османи: Само еден наш државјанин побарал евакуација од Израел,  состојбата делумно стабилна и се следи

Османи: Само еден наш државјанин побарал евакуација од Израел, состојбата делумно стабилна и се следи

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Министерот за надворешни работи Бујар Осм...

Image

Остани поврзан