• вторник, 25 јуни 2024
МФ: Нема незаконитост во одлуките на МФ, се поништува одлуката на ДИК и се враќа на повторно одлучување

МФ: Нема незаконитост во одлуките на МФ, се поништува одлуката на ДИК и се враќа на повторно одлучување

Скопје, 19 април 2024  - Со цел информирање на јавноста, а во врска с...

Image

Остани поврзан