• понеделник, 17 јуни 2024
Во Кенија се урна хеликоптер со шефот на вооружените сили на земјата и неколку високи воени лица

Во Кенија се урна хеликоптер со шефот на вооружените сили на земјата и неколку високи воени лица

Најроби, 18 април 2024 (МИА) - Хеликоптер со неколку воени функционери, меѓу кои и шефот на воените...

Image

Остани поврзан