• вторник, 18 јуни 2024
Османи најавува борд за ветинг на сите проекти и закони за заштита на животната средина

Османи најавува борд за ветинг на сите проекти и закони за заштита на животната средина

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Основање на борд за валидација, составен од домашни и меѓународни експ...

Image

Остани поврзан