• недела, 14 јули 2024
ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица на опасно стрмно место меѓу село Кожле и Велес

ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица на опасно стрмно место меѓу село Кожле и Велес

Скопје, 25 мај 2024 (МИА) - На Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи...

Image

Остани поврзан