• вторник, 18 јуни 2024
Нормализиран сообраќајот на патот Штип - Кочани

Нормализиран сообраќајот на патот Штип - Кочани

Скопје, 20 април 2024 (МИА) - Од 18:35 часот, сообраќајот на патниот правец Штип-Кочани е нормализир...

Две жртви и еден повреден во сообраќајката на експресниот пат Штип-Кочани

Две жртви и еден повреден во сообраќајката на експресниот пат Штип-Кочани

Штип, 20 април 2024 (МИА) - Две жртви има во тешката сообраќајна несреќа, што се случи денеска во 14...

Image

Остани поврзан