• вторник, 25 јуни 2024
Тилев за МИА: Во случајот на Србија не станува збор за промена на Преговарачката рамка, туку на ЕУ преговарачката позиција за Поглавјето 35

Тилев за МИА: Во случајот на Србија не станува збор за промена на Преговарачката рамка, туку на ЕУ преговарачката позиција за Поглавјето 35

Скопје, 20 април 2024 (МИА) - Преговарачката рамка е исклучително тешко...

Тилев за МИА: Стратешка грешка е прашањето со Бугарија да го одложи или целосно блокира пристапниот процес за членство во ЕУ

Тилев за МИА: Стратешка грешка е прашањето со Бугарија да го одложи или целосно блокира пристапниот процес за членство во ЕУ

Скопје, 9 мај 2021 (МИА) – Северна Македонија оствари голем напредок во реформите и го исполни сето она...

Маркуш: „Агенда Европа дома“ вистински пристап за комплексните реформи кон членство во ЕУ

Маркуш: „Агенда Европа дома“ вистински пристап за комплексните реформи кон членство во ЕУ

Скопје, 16 март 2021 (МИА) - Словачкиот амбасадор во земјава Хенрик Маркуш денеска го поздрави објавени...

Image

Остани поврзан